vineri, octombrie 18, 2024
9.6 C
București

Cu cine s-au întâlnit Ramona Gabor și Irina Columbeanu la Bacău

Articole fresh

Sursa: https://www.libertatea.ro/

Ramona Gabor și Irina Columbeanu se bucură pentru câteva zile de o vizită la Bacău, înainte ca fiecare să plece în străinătate. Mătușa și nepoata au avut parte și de o întâlnire emoționantă, cu o persoană dragă.

Stabilită în America de șase ani, Irina Columbeanu s-a întors în România pentru o săptămână. Cu scopul de a-și revederea tatăl, pe fostul milionar Irinel Columbeanu, care și-a pierdut averea și trăiește la azil. La scurt timp după ce adolescenta în vârstă de 16 ani a sosit din SUA, Ramona Gabor, mătușa ei, a aterizat în țară. S-au îmbrățișat îndelung la aeroport, când s-au văzut, și au pornit rapid într-o vizită la Bacău, orașul natal al surorilor Gabor. Acolo, Ramona Gabor și Irina Columbeanu se bucură de adevărate clipe de relaxare. Au avut parte și de o revedere emoționantă cu Alina, care e sora Ramonei și a Monicăi Gabor.

Îmbrăcată într-o ținută lejeră, cu pantaloni scurți și tricou, Irina Columbeanu s-a distrat alături de mătușile ei la un club de bowling. Foarte îndrăzneață, adolescenta părăsește zona de bowling și merge pe trambulină, unde sare de zor sub privirile tuturor.

Foarte discretă, Alina se bucură de revederea cu sora Ramona. La clubul de bowling au servit și câteva gustări, dar și băuturi reci, potrivite pentru vremea călduroasă din România. În scurt timp, Ramona Gabor se va întoarce în Dubai, acolo unde locuiește de peste 10 ani, iar nepoata Irina Columbeanu merge în America, la mama ei, Monica Gabor.

Surorile Gabor s-au reunit în Dubai, în 2021

În august 2021, toate cele trei surori s-au reunit în Dubai! Monica, Ramona și Alina s-au întâlnit și s-au fotografiat în ipostaze inedite, într-o locație de lux. Monica a transmis pe rețelele de socializare un mesaj de suflet dedicat persoanelor speciale din viața ei.

Monica Gabor a fost cea care a postat pe Instagram fotografia în care apare alături de Ramona și de Alina. Toate cele trei surori stau pe aceeași canapea și poartă rochii albe. Monica Gabor are o rochie vaporoasă, simplă, acoperită complet în partea de sus, ținuta Ramonei Gabor, în schimb, are nasturi și un decolteu îndrăzneț, dar și mâneci bufante, model de epocă. Alina Gabor poartă, de asemenea, o rochie elegantă, dar ceva mai încărcată, cu imprimeu auriu brodat în zona pieptului, scrie a1.ro. „Iubirea noastră nu are nevoie de cuvinte. Este ca o bătaie de inimă. Se simte așa cum ne simțim propriul puls”, a scris Monica în dreptul fotografiei. Alina Gabor e sora cea mare, ea e stabilită în Bacău.

- Advertisement -itexclusiv.ro
Ultimele articole